Futballárium! Magyar Sport lélek Barcelonában!



Futballárium! Magyar Sport lélek Barcelonában! 



Popey Barátom, aki valószínűleg a híres felfedező Kolumbusz Kristóf egyenes ági leszármazottja lehet, mert mindig, valami jó dolgot fedez fel, és azt közzé is teszi a különböző Fórumokon. Így jutott hozzám az a hír is, hogy Barcelonában van egy igen kellemes hely, sőt úgy is mondhatnám szenzációs hely. A képeket, amit feltöltött a szintén híres internet közösségi szemetes ládába Facebook-ra.


A sofőr társadalom nagy meg elégedésére! Rengetegen szeretik a jó helyeket, és ha még ott hazai ízekben gazdag ételekhez is lehet jutni az maga a meny ország! Nem is beszélve a Magyar ékes beszédet, amit mindenki beszél ezen a nagyszerű helyen.
Mi is ez a hely, nem más, mint a Futballáruim. (Beke Erika és Büki Péter – Alapítók Carrer de Benavent, 7, 08028 Barcelona, Barcelona, Spanyolország) Méltó helye a sportnak! Ezt bizton állíthatom. maga a tulajdonosok teremtettek egy kultuszt, messze a kicsin hazájuktól! Igazság az nem volt nehéz, nem messze a barca stadiontól ahol igen jól ismerik a magyar származást, hisz nem kisebb személy tette le a név jegyét mint Öcsi Bácsi az az Puskás Ferenc.(1927-2006)
Méltón állítottak tiszteletet a Futballárumban Öcsi bácsinak, és szinte az összes sportolónak, olimpikonnak. Azok a hírességek, akik ide ellátogattak már letették valamilyen formába ide a névjegyüket. ( Csak néhány név Kemény Dénes, Király, Görbicz, Koko, még maga Messi is, sokan mások)
A kis kirakattal rendelkező, bár mint kicsin hazánk azonnal felhívja magára a figyelmet.  Zászlók és lobognak a bejárt felet és csodálatos rajzok sportolókról!
A bejáratott elhagyva szemet-szájat tátva az ember azonnal el kezd forgolódni hisz annyi látni való van, talán még köszönni is el felejtettem, mert úgy éreztem, haza érkeztem!
A Magyar köszöntés, ami térített magamhoz, nagyon jó volt hallani 2300km otthontól!
A helységben mindenhol a különböző zászlók, mezek, rajzok képek lógnak le a falról, beborítva annak teljes felületét. (Ha egyszer befutok, mint híres darts versenyző, szeretnék én is az Istenek közt itt lógni eme falakon) Asztal terítőként a különböző nemzetek zászlóival vannak leterítve, abszolúte ide illően.
Hihetetlen jó hangulatú hely, Magyar tulajdonosok (Beke Erika és Büki Péternek) sikerült elérni, amit keveseknek, a magyar sport szeretett szellemének tapintható, látható gyümölcsét, az egész hely ennek a szellemnek van alá rendelve. Fantasztikus az az energia, ami innen árad.

Mielőtt nagyon elérzékenyülnék, az ételek fantasztikusak. Jó Magyarként természetesen gulyást ettem, az íze, állaga csodás volt. „Egyszer ettem egy német tulajdonú hajon Dover felé gulyást az éterembe. Azon kívül, hogy visszakívánkozott, és ezt meg is említettem a szakácsnak. – Én sem foglalkozok olyan dologgal, amihez nem értek! Ha jó gulyást akarnak enni! Tisztelt Német emberek! Magyarország a cél, ha még se akarnak oda, irány Barcelona Futballáruim!”
 


Aki ebben a nyüzsgő, fényekkel teli tengerparti városba eljut, és nagyon hiányzik, egy kis hazai szellem, ízek az mindenféle képen menjen el a futballáruimba. Kedves kiszolgálás Magyar emberekkel, hírességekkel futhat össze és nem utolsó sorban az alapítókkal, akik ezt szível, lélekkel csinálják. Kedves emberek, messze az otthontól életre szóló élményt biztosítanak. Aki egyszer ide eljut, az visszakívánkozik, én legalább is biztos, ahányszor csak tehetem, benézek hozzájuk.
Köszönöm a vendéglátást az életre szóló élményt a stadion látogatást, a finom ételt és a magyar szót, amit messze a hazámtól jó volt hallani. Nem utolsó sorban a sport szeretett, ami magával ragadja az embert. Sok sikert kívánok nektek! Hajrá Magyarország!
Itt elérheted Őket Futballárium

Népszerű bejegyzések