Megrekedtek a tervezők haláljárművei!

Megrekedtek a tervezők haláljárművei!




Autógyártás egyik terméke a furgonok. Teljes mértékben nélkülözhetetlen a fuvarozás illetve a városok közti kis áruszállítás terén.  Gyorsan, aránylag szinte mindent el tudnak vinni , még a veszélyes árukat is. Mind ezt 3,5 tonna őszterhelésig. 4,5,6 raklapra van leosztva.

Ami tulajdon képen csak egy az az 1 Tonna igazi súlyt jelent Kb.

Azóta teljesen más szelek fújnak a fuvarozás terén. Ezek az autók már nem a városok köz viszik az árukat hanem a világba mindenhova, határt, időt átszelve. Sőt mi több az autógyártás nélkülözhetetlen száguldó haláljárművei, a furgonok! Azért itt megjegyezném! Nincs több baleset a furgonos osztályban mint a nagy testvérek közt, sőt! Azt is ide kell biggyeszteni, nagyrészt az autó gyáraknak.
˝Felgyorsult világunk elengedhetetlen rossza a furgonos szféra. Miért rossz? Míg a kamionos világ maga pöffeszkedő néhány alakja azt hirdeti, ők az utak királyai. Addig a furgonosok az utak lovagjai, és hát nincs királyság sereg nélkül˝
Egyik sem létezhet a másik nélkül!
A furgonos világ egyébként egy sehova nem tartózó kategória. Senki nem tudja be sorolni. Ugyan 3,5 tonnás kategória lenne, de azt már rég ki nőtte. Viszont a nagyok közé sem tartozik! Részint nincs vezetési ideje csak papíron, és ebből származik a nem hozzáértők nagy gondja.
Autógyárak tervezői azzal nem számolnak, hogy a régen létrehozott ideológiájuk megváltozott, elavult, kellene frissíteni egy kicsit.

A német, francia, olasz autógyárak le is fedik ezt a piacot nagyrészt. Bár a Hyundai próbálkozik de neki sem jut eszébe keleti régióból való fuvarozó sofőröket meg kérdezni. Az fog nagyot kaszálni aki, egy kicsit le száll a magas lóról  és azt mondja: - hívjunk már be ide olyat, aki nap mint nap ezzel jár él benne. Hát ha van jó ötlete.

Kezdhetnék a motor paletta, karosszéria egyenesítése és pici szélesítésével, Ágy, álló fűtés, hűtés. sok mással is.


Írd meg neked mi a véleményed? 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések