Nyilvános WC étiket.

Nyilvános WC étiket. 


Hugyozd le a deszkát, hát ha valaki rá ül. 

Kulturális nagy székelési forradalom zajlik. Vagy nem! Ugyan is semmibe veszik egy mást az emberek, sőt zéró tisztelet, vagy inkább tisztasági éreztünk elveszik a nyilvános WC-k használatakor. 
Mondhatnám tisztelet a kivételnek de nem. Nincs kivétel, aki még is úgy érzi ő nem, de hogy nem csak talán ritkábban. Nem hajtóm fel a deszkát, mert bacilusos vagy elkaphatok valami nyavalyát, de ugyan akkor 10 ből 7 ember nem mos kezet használat után. 

Tiszta nomádizmus van, tajga és puszta érzet lehet ilyenkor. Bár mondjuk ez egy bevásárló központba zajlik és a szagok nem a mezők, fák vagy széna fű illata. 

Piszuárok
Be mutatom a piszoárt. 

Pedig van a férfi wc-ben piszoár is. Ki hinné. Amit nem kell fel hajtani. De a férfi népség nagy része teljesen frusztrált az ékessége nyilvános méretezésének tudatán. Pedig senki nem a másikat mustrálja. Ne, hogy má homoszexuálisnak nézzenek. 
Meg említést érdemel még a különböző barlang rajzok ami a WC falain találhatók. 
ülő barlang

Különböző aforizmák,és némelyik vicces graforizma. Elég szellemesek, de sok gusztustalan alpári is van. Na jó, ebből van több mit szépítsek rajta. Azt nem tudom a női WC-k ben is találhatók vagy csak Férfi mellékhelyiségek sajátosságai. 

A Fészek rakás WC papírból ma már teljesen elfogadott tény. A WC-ék használati díja is változott. 250 Ft ami itthon kissé húzósnak tartom, hisz egyrészt nem keresünk annyit mint a németek, más részt nem is olyan állapotúak, modernek. Na igen még csak le sem lehet vásárolni egy részét. 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések