A karácsony idén elmarad!


A karácsony idén elmarad! 

legalább is a film iparban egészen biztosan.

Ez valahogy idén elmarad. Vége a karácsonyi filmeknek. Helyette van csihi-puhi, na meg fantázia filmek ( amit igazából szeretek) sőt támadnak a bosszúállók, jön az óceán hősei Aquaman. 

Aquaman

Ezek olyan tipikus karácsonyi filmek. Télapót le váltja vasember. Krampuszt az x-menek. 



Ennél meg a sex ipar is jobb, ahol van karácsonyi sex ruhás minden. 
Bezzeg a Nettfixen van karácsonyi télapós film. Kissé bonyolult Magyar feliratot tenni alá, bele is telt vagy egy két órába mire sikerült. A film jó, vagy legalább karácsonyi, ja nem is vetítik moziba, vagy legalább is nem találtam mikor jön be hozzánk. Ha, egyáltalán vetíteni fogják nálunk.

The Christmas Chronicles, az az A karácsonyi krónikák 
A karácsonyi krónikák

Egy kicsit akció dús de azért karácsonyi, bár ebben a szerepben még úgysem láttuk Kurt Russellt. Csak angol nyelven, a Magyart hírből sem ismerik, valószínű nem is fogják.
  

De ha ez sem jönne be maradhatunk a régi filmeknél, ami már esetleg a könyökünkön jön már ki, mert mindenki annyiszor látta. De még mindig jobb mint a sok akció filmek, fantázia, sci-fi. 
Igaz vannak ezerszer feldogozott visszatérők, mint például a Grincs. Nekem akkor is a Jim Carrier jött be, valahogy a gumiarcu komikus jobban figurázta az alakot mint az animációs film.

Grincs Jim Carrier


Még akkor is ha az illumination ki tett magáért, én némi arc hasonlóságot véltem felfedezni!
Marry poppins feldogozás ezredik, reméljük jó lesz mert ha nem kuka.
Disney-nél úgy látszik elfogytak az ötletek, vagy a forgatókönyv írók, mert csak feldolgozások jönnek, szinte minden stúdiónál ez a valószínű magyarázat. 
Bár jön egy francia borzalom ami családi filmnek ajálanak és 2017 ben készült, igazából mikulásos vagy is télapós film. nem néztem meg még nem vettem rá magam de az elözetes magért beszél. Lehet az is, hogy a végén be jön. ÁÁÁ még sem!



Valahol lui de Funes, taxi, és jopár siker filmek környékén le ragadtam.
De jön még űrdongó is amit azért várok de szintén nem karácsonyi film.

Jöjjenek a sztenderd filmek amit azért érdemes ezredszere is meg nézni amitől még jobb karácsonyi hangulatod lehet, ha már agyon vásároltad magadat a plazákban.
Reszkessetek betörők


Télapu
 Charles Dhickens felejthetetlen klasszikusaA karácsonyi ének, igaz van animációban és van filmben is ezerféle de nekem ezek tetszetek. 

még néhány film.

 Nagyon sok van még ez csak a felszín. Annak ellenér, hogy semmi jó karácsonyi filmecske nem lesz mindenkinek kellemes karácsonyt kívánok és jó szórakozást, pihenést. 
Neked mi volt a kedvenc karácsonyi filmed?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések