Gastland All You Can Eat and Drink!

Gastland 

Az M1 autópályán szakaszán kifelé Pestről haladva található. Gastland étterem. 
Gastland belső
Olyan sokat hallottam róla , hogy itt volt az ideje benézni kicsit meg kóstolni a kínálatukat. 
Több fuvarozó kolega is itt tartottak a hirtelen jöjjünk össze mitinget. Volt aki  istenítette milyen  jó ételük van. Így bizony kötelező volt le csekolni. 
MOL kút háta mögött már nagy táblával hirdeti korlátlan étel fogyasztás. 
Van itt Hotel is de ott nem enni szoktak. Mellesleg ez nem a elfárad ok és pihenek egyet hotel...

Nagy várakozással léptem be a helységbe. Dolgoztam egy keveset a Trofe grillben így az volt számomra az etalon. (Most is az, mint vendég is sokszor vissza jártam)
Trofea Grill
  A csárda és Csikós élet  felé irányul. Persze kissé modernizálva ami nem baj ha jól van ötvözve. 10 pontból erre 5 pontot adok.  Hisz ezt nem annyira sikerült össze hozni. 
Bár nagy plakáton hirdetik a Csikós életet, ami erre nem annyira de hátha. Kell a külföldinek a nyugat tranzit útvonalon eladni a sztereotípiát. Kolbász és a Juhász élet. Talán ez úgy 30 éve még nyugat fele elment de ma már, kissé nyitottabb a világ. De! Próbálkozni kell. 
A bejáratnál csak az étel fogyasztás árát,  kicsi papíron írják 1690 Ft de van egy kötelező ital fogyasztás 1 valami. Üdítő vagy szeszes ital. 
Gastland belső
A pultnál már egy tábla fogad. 2070ft az az 8,30 euró. Ahogy elnézem a balatoni illetve a vendéglátóiparhoz mérten egész jó váltják az eurót. 

Étel választék nem valami nagy, ahogy körül néztem hirtelen. Bár lehet ezt azt is kérni, de a sztenderd ételek a nagy része. Kissé olyan a hangulat mint egy szocialista pajtás étterembe, bár ott gyerekként vissza gondolva zseniálisan főztek. Itt nem. A hús kemény és az íz világ sem a Csikós életet képviseli. De, ezt honnan tudna a külföldi.  Főleg mivel azt kissé jobban ismerem mint az átlag ember. Lévén állat tenyésztő az egyik szakmám azon belül is a lovak. 
A szakmai gyakorlat szerencsére két helyen is sikerült el tölteni. De valahogy annak idején  nem így főztek a bográcsba a csókosok! 
Igaz ez egy étterem. 
Számomra kissé csalódás volt vagy csak az elvárások és a hallottak alapja volt nagyobb a füstje mint a lángja. 
Az is lehet, hogy rossz napja volt a szakácsnak. 

Azért ha arra jár az ember egyszer ki lehet bírni, az összeg sem nagy és meg jól is lakhat az ember. Inkább egy gyors étterem mint más de útközben tökéletes ha meg éhezik az ember, és a mai árviszonyok közt abszolut korrekt.


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Örülök, hogy van véleményed kérlek gyűlölködés nélkül tedd, miután figyelmesen elolvastad és megértetted a szöveget.

Népszerű bejegyzések